„TFC 1” – Echipament automat de inregistrare/ control pentru procesul de suflare

TFC 1

 THALER-Fiber Control (TFC 1) este cel mai recent echipament aparut pentru inregistrarea si controlul procesului de suflare. TFC 1 controleaza automat procesul in timpul suflarii. Poate fi utilizat indiferent de marca sistemului de suflare.

Toate datele de baza sunt inserate cu ajutorul smarphone-ului/ tabletei, spre exemplu informatii despre proiect, compresor sau mijloacele de alunecare utilizate. Parametrii conductelor si cablurilor pot fi selectati prin meniul derulant. Transferul de date de la smartphone/ tableta la TFC 1 se face prin conexiune Wi-Fi. Memoria interna salveaza toate datele de intrare care pot fi utilizate pentru urmatorul proiect- aceleasi informatii nu trebuie reintroduse.

Un grafic detaliat prezinta datele reale ale procesului de suflare: lungimea cablului, care este deja suflata, presiunea aerului si viteza.Acelasi grafic este prezentat si in protocol. In plus, o diagrama documenteaza fiecare metru care poate fi analizat daca este necesar.

Fiecare protocol poate fi citit ca fisier Pdf in memoria interna prin portul USB sau pe smartphone/tableta prin conexiune Wi-Fi.

Cu un smartphone conectat la internet, protocoalele pot fi trimise direct prin E-mail.

TFC 1 este aprobat de Telecom Germania – ZTV TKNetz 40.


Date tehnice:

  • Valabil: cu unul sau doi conectori cu aer comprimat
  • Diametrul cablului: 1 – 16 mm (alte marimi la cerere)
  • Functioneaza pe baterii sau de la alimentare directa
  • Greutate: 5,8 kg
  • Dimensiuni(LxWxH): 310 x 400 x 170 mm

Purchase No: 060-5111-001 (* TFC 1)
Purchase No: 060-5111-002 (** TFC 1 Plus)

* = TFC 1 cu un singur conductor cu aer comprimat
** = TF1 „Plus” cu doua conductoare cu aer comprimat